Beauty for the inside and outside

””Att kunna erbjuda människor en bättre hälsa ger mig så mycket mer glädje i mitt arbete””

Jag har länge arbetat med hudvård och skönhet på utsidan. När jag började som fristående distributör för PM-International fick jag också möjligheten att arbeta med skönheten på insidan. Nu kan jag hjälpa mina kunder till hälsa och välmående, med produkter som ger skönhet inifrån och ut!
Vill du veta mer om mig, mitt arbete och mina egna erfarenheter av PM och produkterna från Fitline. Sänd mig dina uppgifter så kontaktar jag dig! / Pernilla Nordqvist
KONTAKTA MIG

FitLine NutritionOavbruten press, stress och dåliga matvanor är de stora anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.

Kosttillskotten från FitLine hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp även vid högre ålder.

Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av våra forskare transporterar näringsämnena exakt när de behövs, på cellnivå, exakt dit det behövs. Inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så att du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.

Många elitidrottare världen över uppskattar fördelarna med FitLine.

Certifierade tillverkningsprocesser garanterar genomgående hög kvalitet och renhet i våra produkter.

Läs mer:

FitLine Skin

I FitLine Med- och FitLine Skin-serierna erbjuder vi dig en rad olika högkvalitativa kosmetikprodukter som är perfekt anpassade för varandra. Naturliga ingredienser försäkrar oss om högsta möjliga dermatologiska tolerans och varsamma tillverkningsmetoder garanterar högsta möjliga renhet och kvalitet. Din hud blir slätare, fina linjer och rynkor slätas märkbart ut. Våra rengöringsprodukter, anti-agingprodukter och produkter för speciella behov kommer att hjälp dig att hålla din hy ung och frisk upp i en hög ålder.

Närings Transport Konceptet (NTC®) transporterar alltid näringsämnena till de djupaste hudlagren där de når direkt in i cellerna. Våra produkter uppfyller allt du förväntar dig av en bra rengöring, vård och anti-aging och du kommer känna hur din hud slappnar av och återhämtar sig. Över 20 års erfarenhet av högkvalitativa kosmetiska produkter garanterar detta.

Läs mer:

FitLine for Sport

I både hobby- och elitsport kan FitLine hjälpa dig att prestera på topp varje dag. De förser dig inte bara med optimal näringsförsörjning utan de är dessutom helt säkra att använda. Alla FitLines kosttillskott testas regelbundet av Biochemical Institute of the renowned German Sporting University in Cologne. Du kan läsa mer om detta i den så kallade  “Kölner Liste” (Cologne List) från Olympic Office i Rhine, Tyskland.

Läs mer:

Your choice!

WEBBSHOP FITLINE PÅ ABO KONTAKTA MIG
Close

50% Complete

Välkommen att höra av dig!

Jag återkommer till dig så snart jag hinner. Fyll i hur du vill bli kontaktad i detta formulär.